Email Marketing de la colectare adrese de email la vanzareEmail Marketing de la Colectare Adrese de Email la Vanzare

Vinde online cu https://www.gomag.ro/

Nu rata oferta si castiga mai mult https://bit.ly/ghid-vanzari-email

Email marketing este, prin definitie, canalul care are cea mai mare rata de conversie, daca vorbim de vanzari si performanta in digital marketing.

Asta e indiscutabil. Insa rezultatele diferita in functie de cat de bine stii sa il folosesti… in favoarea ta.

Multa lume a inteles cat de importanta este colectarea adreselor de email. Asta e foarte bine.

Online, gasesti o multime de tips & tricks si ponturi despre cum poti sa iti cresti baza de date.

Printre acestea se numara, de exemplu, acele lead magnet care functioneaza foarte bine – oferi un ghid sau reduceri in cazul magazinelor online, povestesti de noi promotii, de noi finantari, noi oferte; faci evenimente, faci webinarii si multe alte lucruri pentru a creste baza ta cu adrese de email.

Insa majoritatea aduna intr-una adrese peste adrese si apoi asteapta momentul perfect ca sa trimita un mesaj. Si zilele trec.

Problema e ca tu, ca om de marketing, ca proprietar de afacere, nu esti un colectionar de adrese de email. Tu trebuie sa vinzi. Adresa de email este o data de contact a unui potential client.

Trebuie tratata foarte serios. Practic e sentimentul lui acolo. El a avut incredere sa iti ofere adresa de email in schimbul a ceva.

Ce e de facut? Cum rezolvi problema si ii iei banii? Ei bine, trebuie sa grabesti procesul de vanzare chiar prin activitatea de colectare a adreselor de email.

Si aici iti dau 2 sugestii.

1. Te folosesti de thank you page.

Dupa ce utilizatorul ti-a lasat adresa de email, poti sa ii servesti in thank you page o oferta foarte relevanta cu materialul pe care l-a descarcat sau cu oferta la care s-a inscris.

Spre exemplu, oferi 10% reducere pentru hainele de vara, ai facut un landing page si ii arati toate produsele de vara sau top 10, top 5, top 3 produse cu oferta respectiva.

Astfel incepi sa grabesti procesul de vanzare.

2. Daca nu functioneaza asa – omul nu cumpara – ii trimiti imediat un follow up cu multumirea sau cu oferta pentru produsele respective.

Nu astepti foarte mult. Scapa de gandul ca gata, ti-a intrat in baza de date si o sa ii trimiti saptamana viitoare un newsletter care, probabil, nu va fi cu produsele relevante pentru care si-a dat adresa de email.

Nu o sa vinzi destul de mult daca nu exista relevanta intre intentia ta initiala cu intentia utilizatorului. Intentia ta era sa colectezi adrese de email pentru reducerile de vara, el si-a dat adresa de email pentru reducerile de vara insa tu acum ii trimiti oferte la papuci de toamna, la curele, la bratari si alte accesorii.

Fii relevant si rapid, actioneaza cat nevoia utilizatorului este inca fierbinte. Trimite email-uri imediat, nu lasa adresa sa stea degeaba in baza de date.

Cred ca ai prins ideea – grabesti procesul prin ty page, faci follow up pe urma.

Daca te abonezi la canalul de YouTube, daca ma urmaresti pe Facebook si pe newsletterele noastre, o sa iti dau in curand cateva informatii despre cum poti sa segmentezi foarte simplu baza de date cu adrese de email astfel incat sa comunici foarte-foarte relevant cu baza ta de date.

Iti voi arata cum poti sa vinzi mai mult din email, nu doar sa colectionezi.

Lasa-mi un comentariu cu ce informatii ai vrea sa afli pe parcurs despre email marketing si tinem legatura.

Cursuri Marketing Online https://academia.gomag.ro/

source

Você vai gostar